Detachering in de publieke sector

Wij vinden de opdracht die bij jou past. Dat is onze belofte.
Public Move Medewerker Publieke sector

Focus op jou

Bij Public Move kiezen we er bewust voor om niet te groot te worden. Door te werken met een selecte groep talentvolle en ervaren professionals hebben wij de ruimte om je de aandacht te geven waar je recht op hebt.

Geen nummer in een organisatie zijn, maar een individu die de gelegenheid krijgt om een eigen koers te bepalen. Daarbij staan de inhoud van de opdrachten en opleidingsmogelijkheden centraal, maar spelen ook andere zaken die belangrijk zijn voor jouw werkplezier een belangrijke rol.

JOUW GROEI
CENTRAAL

Public Move is actief in verschillende domeinen in de publieke sector. Zo zijn wij steeds in staat om een interim klus te vinden waar jij het verschil kunt maken. Tijdens iedere opdracht blijven we nauw betrokken. Zo leren we elkaar echt goed kennen en zijn we goed in staat om je vooruit te helpen.

ONS PROCES

Bij Public Move volgen wij een bewezen proces waarmee we voor onze collega’s steeds de juiste opdracht weten te vinden.

Kennismaking

Via Teams of face to face: Op een laagdrempelige manier krijgen we samen een beeld of we voor elkaar van meerwaarde kunnen zijn.

Verdiepend gesprek

We willen weten wie je bent, wat kom je brengen, maar vooral ook, wat hoop je te kunnen halen in opdrachten via Public Move. Wat is jouw stip op de horizon en hoe kunnen wij je helpen daar te komen?

Arbeidsvoorwaarden voorstel

Zijn we nog steeds enthousiast? Dan doen we boter bij de vis. Samen met jou kijken we naar een pakket voorwaarden waar we ons beiden goed bij voelen en stemmen we de startdatum af. 

Potentiële opdrachtgevers

We benaderen, uiteraard na goede afstemming met jou, potentiële opdrachtgevers.

Introductie

Met de geïnteresseerde potentiële opdrachtgever(s) voer jij een gesprek om samen vast te stellen of jullie voor elkaar van toegevoegde waarde zijn.

We gaan van start

Dan ga je aan de slag. Public Move is altijd dichtbij en ondersteunt je waar nodig. Loopt de opdracht af of ben je toe aan de volgende stap? Dan gaan we meteen weer voor je aan de slag.

 

Wij staan altijd open voor ambitieuze professionals die zich willen aansluiten als collega bij Public Move.
Persoonlijke aandacht, professionele ontwikkeling en korte lijnen staan bij ons centraal. Samen met jou bepalen wij een eigen koers waarbij inhoud, opleidingsmogelijkheden en werkplezier centraal staan. 
Laten we kennismaken als jouw interesse is gewekt, we zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Collega's werken al bij

Extra benefits van Public Move

Persoonlijke ontwikkeling op maat

Persoonlijke ontwikkeling op maat

Icoon auto van de zaak bij Public Move

Auto van
de zaak

Icoon event met collega's

Events met
collega's

Wij vinden de opdracht die bij jou past.
Dat is onze belofte.

Start Moving

We komen graag met je in contact, laat jouw gegevens achter en we spreken elkaar snel.
Simon@publicmove.nl085-7607387