De detacheerder voor de publieke sector

Transparant. Oprecht. Persoonlijk.
Public Move Team

Jouw groei is onze drive

Te vaak wordt in de wereld van detacheren gesteld dat groei de belangrijkste maatstaf voor succes is. Bij Public Move kiezen we er juist bewust voor om compact te blijven. Op die manier zijn we een verfrissend alternatief voor de groei-gedreven organisaties waar gedetacheerde professionals zich te vaak als een nummer behandeld voelen.

Door bewust compact te blijven weten we nog meer
impact te maken op iedere collega die bij ons werkt.

Simon Albarda – Oprichter Public Move

Simon Albarda oprichter Public Move

DE BESTE WERKGEVER ZIJN, DAAR WORDEN WIJ GELUKKIG VAN

Aan ambitie is bij ons geen gebrek. We hebben de ambitie om een uitstekende werkgever te zijn voor onze mensen. We kennen onze mensen echt, weten wat ze ambiëren en ondersteunen en faciliteren hen op hun weg naar het behalen van hun doelen. Op die manier zijn onze professionals in staat om te excelleren bij onze opdrachtgevers. 

We kiezen er daarbij bewust voor om onze interne organisatie klein en overzichtelijk te houden. De investeringen die we doen moeten effect hebben op onze mensen. We steken bijvoorbeeld geen geld in IT-oplossingen die ons moeten helpen aan snelle schaalvergroting. Wel in erkende opleidingen en goed werkgeverschap.

Detachering als ambacht met persoonlijke aandacht en korte lijnen. Op die manier kunnen we staan voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, zowel naar onze opdrachtgevers als onze collega’s. Zo simpel kan het zijn.

Start Moving

We komen graag met je in contact, laat jouw gegevens achter en we spreken elkaar snel.
Simon@publicmove.nl085-7607387