Meet the team: Inge van der Heijden

Meet the team: Inge van der Heijden

Inge van der Heijden is in juni 2023 gestart bij Public Move. Wij vroegen Inge naar haar ervaring bij Public Move tot nu toe en blikken vooruit op de toekomst. 

Inge van der Heijden bij Public Move

De start van haar carrière

Nadat Inge in juni 2019 haar studie Integrale Veiligheidskunde op Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch heeft afgerond, heeft ze bij een adviesbureau en een recruitmentbureau gewerkt. Bij deze bureaus werd ze gedetacheerd bij gemeentes, waar haar interesse in de detacheringswereld is gegroeid.

“Ik ben begonnen bij gemeente West Betuwe, waar ik aan de slag ben gegaan als Vergunningverlener Apv en Bijzondere Wetten. Daar ben ik betrokken geweest bij het verbetertraject evenementen, de website en een projectmatige aanpak van de jaarwisseling.”

“Ik vind het leuk dat ik bij meerdere gemeenten kan gaan werken, zo blijft elke opdracht een nieuwe uitdaging.”

Een bewuste keuze voor Public Move

Ze geeft aan in het eerste gesprek te merken dat Public Move een persoonlijke aanpak heeft. Er wordt gekeken naar de persoon en daarbij wordt een opdracht gezocht, het is prettig dat er niet gekeken wordt naar welke functie je op dit moment doet en dat je deze vanzelfsprekend ook blijft uitvoeren.

“Bij Public Move staat de mens centraal, er wordt geluisterd naar mijn ambities en gekeken hoe Public Move mij kan helpen om deze te realiseren. Er is regelmatig contact door een ontmoeting of belletje.”

Inge geeft aan de korte lijntjes én het teamgevoel binnen Public Move te waarderen.

“Er is regelmatig contact door een ontmoeting of belletje, er is één contactpersoon waar ik terecht kan voor al mijn vragen. De lijnen zijn kort en je krijgt snel antwoord. Daarnaast vind ik het leuk dat er teamuitjes georganiseerd worden, zo voel je je binnen Public Move echt onderdeel van een team.”

Blik op de toekomst

In de toekomst wil Inge zich graag meer richten op data en veiligheid.

“Na drie jaar vergunningen, lijkt het me leuk om mezelf meer te richten op mijn studierichting Integrale Veiligheidskunde. Datagestuurd werken wordt steeds belangrijker en het lijkt me interessant om dit te combineren met veiligheid.”